Hoe werkt het?

Direct bestellen of vragen?

Heeft u een bed gevonden wat u graag wilt bestellen? Of heeft u vragen? Bel ons op 06 - 551 789 06 of mail naar info@vanengelen-bedden.nl en geef uw bestelling of vraag door. Vermeld u bij uw bestelling de naam/code van het product, de eventuele kleur en de gewenste maat.

U krijgt van ons een orderbevestiging en een factuur. 

Showroombezoek bedden

U kunt ook op afspraak de showroom voor de bedden in Hoevelaken of in Uden, Brabant, bezoeken. 

Hier kunt u diverse modellen ledikanten, bodems en matrassen bekijken en ervaren. Indien u hiervan gebruik wilt maken verzoeken wij u ons te bellen of te mailen. Deze afspraak kan ook op zaterdag plaatsvinden.

Levering

Van Engelen Bedden hanteert vlotte levertijden. Zodra het door u bestelde product gereed staat nemen wij contact met u op. Wij spreken dan met u de leverdatum en tijdstip af, wanneer het u uitkomt. 

We leveren het product zelf bij u af en indien nodig wordt het door ons gemonteerd. De levering en de montage zijn standaard bij de prijs inbegrepen.

Zo kunt u er zeker van zijn dat het product 100% in orde is.


Garantie en service

Van Engelen Bedden streeft dagelijks naar levering van perfecte producten. Hier geven we dan ook een goede garantie op. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn dan bieden wij een snelle en accurate service.Neem direct contact op!