Bedtafels hooglaagbedden

Van Engelen Bedden biedt u bij de serie hooglaagbedden een aantal handige nachtkastjes en bedtafels om de zelfredzaamheid van de gebruiker te vergroten. In dezelfde kleur, zodat het een mooi geheel is.

Naar hooglaagbedden>>

Bedtafel VEM90

Prijs: € 249,00

De bedtafel VEM90 is de basisuitvoering. Deze bedtafel wordt in beuken geleverd en is uitgevoerd zonder gasveer bediening voor de hoogte verstelling. 

De hoogte is te verstellen door middel van een uittrekbare knop en deze bedtafel heeft een 7-voudig verstelbaar en kantelbaar werkblad. Dit werkblad is voorzien van een richel en is verstelbaar tussen de 0 en 45 graden.

 Daarnaast heeft deze bedtafel een vast blad waar u bijvoorbeeld wat drinken kunt opzetten. U kunt deze bedtafel zowel links als rechts gebruiken. Het werkblad is 79 cm. breed en 40 cm. diep.

De hoogte is in 6 verschillende hoogtes tussen 77 cm. en 111 cm. in te stellen.
Het oppervlakte van het frame is gemakkelijk te reinigen en er kan geen vocht in het werkblad trekken dit wordt door de omranding verhinderd. Het tafeltje staat op wielen waarvan er twee voorzien zijn van een rem.

Bedtafel handmatig-in-hoogte-instelbaar-en-zwenkbaar-tafelblad_full

Bedtafel VEM30

Prijs: € 354,00

De bedtafel VEM30 wordt seriematig in beukendecor geleverd en voegt zich zo harmonieus in onze serie  zorgbedden.

De hoogteregulatie van 77 cm t/m 101 cm kan met slechts één hand en zonder krachtsinspanning versteld worden.Dit wordt gewaarborgd door een gasdrukcilinder welke zich naast de hoofdkolom bevindt.

De instelling van de hoek van de boekensteun is vrij te kiezen in vijf standen door een rastomaat die zich aan de achterkant van de opklapbare bergplank bevindt.

De bedtafel VEM30 beschikt over twee wielen met rem en 2 zonder rem.

De bergplank is met melanin omrandt en is door zijn robuust oppervlak eenvoudig te reinigen.

De totale werkplek heeft een oppervlakte van (b/d) 90 cm x 45 cm.

Het opklapbare gedeelte heeft een oppervlakte van (b/d) 62 cm x 45 cm.

Bedtafel-met-hoogte-verstelling-en-zwenkbaar-blad_full

Bedtafel VEM20

Prijs: € 864,00

De bedtafel VEM20 word standaard in beukendecor geleverd en past daarom uitstekend in onze serie hooglaagbedden.

Naast een lade, welke naar beide kanten uitgetrokken kan worden en een open legvak, beschikt de nachttafel ook nog over een afsluitbaar vak wat door een extra legplank onderverdeeld wordt.

De bedtafel VEM20 beschikt over een aparte hoogteregulatie voor de werkplek. Het tafelblad biedt de mogelijkheid om gezwenkt te worden. De hoogteregulatie wordt door een gasdrukcilinder ondersteund, zodat dit zonder grote krachtinspanning mogelijk is.

Wordt het tafelblad niet gebruikt, kan deze aan de zijkant van de nachttafel ingeklapt worden en de wielen maakt het transporteren van de nachttafel zeer eenvoudig.

RUBENS2