Tweepersoons hooglaagbed

De vraag naar tweepersoons hooglaagbedden neemt toe. Tot voor kort waren er enkel 1-persoons hooglaagbedden of verpleegbedden leverbaar. 

Zo werd iemand die verzorging aan bed nodig kreeg, gedwongen om van een vertrouwd 2-persoons bed ineens in een 1-persoons bed te gaan slapen. Het bestaande ledikant wat qua model en kleur is aangepast aan de slaapkamer moest plaats maken voor een verpleegbed met een "ziekenhuisachtige" uitstraling.

Het 2-persoons hooglaagbed inbouw in bestaand ledikant

Van Engelen Bedden levert 2-persoons hooglaagbedden tot en met 140 cm breed. Deze kan zowel vrijstaand (inclusief wielen) als in het bestaande ledikant worden geplaatst. Het tweepersoons hooglaagbed voldoet aan alle normen die aan een verpleegbed worden gesteld. 

Zowel het hoofd- als het voeteneind zijn elektrisch verstelbaar. Het ligvlak van het hooglaagsysteem bereikt een hoogte van 80 cm. Zo kan eventuele verzorging op de juiste Arbo-hoogte de zorg verlenen.

Het tweepersoons hooglaagbed staat zeer stabiel op zijn poten en is zeer degelijk uitgevoerd. Ook kunt u ervoor kiezen het tweepersoons hooglaagbed op wielen (met rem) uit te voeren. Het ligvlak is voorzien van een rooster ter ondersteuning van de matras. Een papegaai wordt meegeleverd.

Dit hooglaagbed Inbouw voldoet aan alle veiligheidstechnische relevante normen.

Prijzen zijn inclusief bezorging en montage.

Maten en prijzen:

120 x 200 cm  € 2.595,00
140 x 200 cm  € 2.695,00

Het 2-persoons verpleegbed kan snel geleverd worden.

U kunt op afspraak een showroombezoek brengen in Hoevelaken, neem contact met ons op.

2-persoons hooglaagbed 1

Is uw ledikant breder dan 140 cm, dan adviseren wij u om óf aan één kant een 1-persoons hooglaagbed te plaatsen en aan de andere kant bijvoorbeeld een lattenbodem. Óf u kiest ervoor om twee keer een 1-persoons hooglaagbed te laten plaatsen.

Let op: ook andere maten mogelijk, zie overzicht>>

Hooglaagbed laagste stand
Hooglaagbed hoogste stand
Hooglaagbed met bedhekken