Nieuws

2-persoons hooglaagbed in ledikant

Geplaats door Geurt van Engelen op 27 maart 2020 09:36

Hooglaagbed laagste stand
Hooglaagbed hoogste stand

Lees verder

Tweepersoons hooglaagbed geleverd

Geplaats door Geurt van Engelen op 09 december 2019 10:24

Hooglaagbed 120 1
Hooglaagbed 120

Lees verder

Wit massief houten bed

Geplaats door Geurt van Engelen op 28 oktober 2019 09:47

Premium 602 beuken wit 057

Van Engelen Bedden heeft een uitgebreide collectie met massief houten bedden. In diverse kleuren en variaties. Ook in wit verkrijgbaar. U heeft de keus uit massief beukenhout of massief eikenhout. Daarnaast kunt u het bed compleet maken met bijpassende massief houten nachtkastjes.

Er zijn veel maten mogelijk. Van Engelen Bedden levert bij de massief houten ledikanten ook diverse lattenbodems.

Het inbouw hooglaagbed is ook in de massief houten bedden te plaatsen. Zo heeft u de uitstraling van een normaal bed gecombineerd met de techniek van een verpleegbed. Deze voldoen aan alle medische normen. Ook 2-persoons hooglaagbedden zijn mogelijk.

Uiteraard kunnen we de hooglaagbedden inbouw ook in uw bestaande ledikant plaatsen. 


Lees verder

Toe aan een nieuw ledikant? Ga voor massief hout!

Geplaats door Geurt van Engelen op 30 november 2017 12:11

Massief houten bed beuken
Massief houten bed

Lees verder

Een metalen bed, iets voor u?

Geplaats door Geurt van Engelen op 30 november 2017 11:52 , in Slaapcomfort

Van Engelen Bedden levert zeer regelmatig metalen bedden. We hebben dan ook een uitgebreide collectie. In veel verschillende vormen, al dan niet voorzien van een voeteneind. 

Met een strak vormgegeven metalen bed creĆ«ert u een open en moderne sfeer op de slaapkamer. 

Een aantal modellen zijn uitgevoerd met sierlijke bogen waardoor juist de romantische uitstraling bereikt wordt.

De metalen bedden zijn in verschillende kleuren leverbaar. Ze worden voorzien van een aantal metalen dwarsbalken ter ondersteuning van de lattenbodems.

Al onze metalen bedden zijn ook in 210 cm en 220 cm leverbaar.

De metalen bedden zijn zeer scherp geprijsd en inclusief levering en montage!

Metalen bed

Lees verder

Massief eiken ledikant, natuurlijke uitstraling!

Geplaats door Geurt van Engelen op 20 juli 2017 09:02 , in Houten bed

Onlangs hebben we onder andere weer een compleet ledikant afgeleverd in massief eikenhout uit de massief houten beddenserie 600.

Dit ledikant bestaat uit massief eikenhout met planken uit 1 stuk! Dit geeft het bed een natuurlijke en robuuste uitstraling. Ook de 2 meegeleverde nachtkastjes zijn gemaakt van massief eikenhout. De massief houten nachtkastjes zijn voorzien van 2 laden. 

Het ledikant is voorzien van een verticale dwarsbalk waarop 2 elektrische lattenbodems rusten. De hoogte van de lattenbodems in het ledikant kan 5-voudig versteld worden. Zo bepaalt u zelf hoe hoog het matras boven het ledikant uitkomt.

Het bed is voorzien van 2 stevige matrassen Visco Classic. Deze matrassen zijn uitgevoerd met een stevige binnenvering die aan beide zijden is afgedekt met een toplaag traagschuim. Dit geeft het lichaam de juiste ondersteuning waar nodig, en biedt een aangenaam slaapcomfort.

Van Engelen Bedden levert massief houten bedden tegen een scherpe prijs, inclusief bezorging en montage! Het bed is dus slaapklaar!

Lees verder

Praktische bedtafel geleverd

Geplaats door Geurt van Engelen op 17 mei 2017 07:49

Bij een klant in Noord Holland hebben we een zeer handige bedtafel geleverd: De bedtafel Rubens 2.

Deze mevrouw op leeftijd was verhuisd naar een zelfstandig appartement in een verzorgingshuis en had daar een hooglaagbed gekregen. Ze was op zoek naar een bedtafel die in hoogte verstelbaar was en waardoor ze dus op bed kon ontbijten.

De bedtafel Rubens 2 is hier uitermate geschikt voor. 

Deze tafel is namelijk voorzien van een in hoogte verstelbaar tafelblad door middel van een gasdrukcilinder. Eenvoudig te gebruiken, zonder veel krachtsinspanning.

Bedtafel Rubens 2

Lees verder

Nieuw! Massief houten bedden met planken uit 1 stuk!

Geplaats door Geurt van Engelen op 26 april 2017 09:41 , in Houten bed

Van Engelen Bedden heeft aan de collectie massieve houten ledikanten een serie toegevoegd waarbij de houten bedomranding uit massieve planken uit 1 stuk bestaan.

Deze massief houten bedden zijn zowel in massief eikenhout als massief beukenhout leverbaar in totaal 5 kleuren. De massief houten bedden worden ondersteund door robuuste en stevige massief houten poten.

Natuurlijke look massief houten bed

Door het gebruik van deze natuurlijke materialen, in combinatie met een massief houten hoofdbord krijgt de slaapkamer een natuurlijke uitstraling! U kunt er voor kiezen om uw huidige bedbodem in het nieuwe massief houten bed te plaatsen. Van Engelen Bedden biedt u ook stevige en zeer scherp geprijsde lattenbodems. En om het helemaal af te maken hebben wij diverse soorten comfortabele matrassen.

Eiken bed 603

Lees verder