Nieuws

Sierlijk metalen bed geleverd

Geplaats door Geurt van Engelen op 23 mei 2020 10:15

Van Engelen Bedden heeft een prachtig metalen bed, model Virginia geleverd inclusief bijpassende nachtkastjes, lattenbodems en matrassen.

Het metalen bed is uitgevoerd in de kleur zwart zilver geveegd en is een lust voor het oog. Door de sierlijke lijnen heeft dit metalen bed een romantische uitstraling.

Bekijk onze zeer uitgebreide collectie metalen bedden. In veel kleuren en afmetingen mogelijk en zeer scherp geprijsd!

Lees verder

Levering gestoffeerd bed

Geplaats door Geurt van Engelen op 23 mei 2020 10:08

Van Engelen Bedden heeft onlangs weer een gestoffeerd bed mogen afleveren. De gestoffeerde bedden hebben de uitstraling van een boxspring bed.

De ombouw is gestoffeerd en hierbinnen kan men zelf kiezen welke bedbodem en welk type matras er geplaatst wordt én op welke hoogte u deze wenst.

Het grote gestoffeerde hoofdpaneel is bij deze klant voorzien van een patroonstof wat dit bed een bijzondere uitstraling geeft.

Heeft u ook interesse in een dergelijk bed? Kijk bij onze collectie gestoffeerde bedden. Veel keus in modellen en kleuren en scherp geprijsd!

Gestoffeerd bed

Lees verder

2-persoons hooglaagbed in ledikant

Geplaats door Geurt van Engelen op 27 maart 2020 09:36

Hooglaagbed laagste stand
Hooglaagbed hoogste stand

Lees verder

Tweepersoons hooglaagbed geleverd

Geplaats door Geurt van Engelen op 09 december 2019 10:24

Hooglaagbed 120 1
Hooglaagbed 120

Lees verder

Wit massief houten bed

Geplaats door Geurt van Engelen op 28 oktober 2019 09:47

Premium 602 beuken wit 057

Van Engelen Bedden heeft een uitgebreide collectie met massief houten bedden. In diverse kleuren en variaties. Ook in wit verkrijgbaar. U heeft de keus uit massief beukenhout of massief eikenhout. Daarnaast kunt u het bed compleet maken met bijpassende massief houten nachtkastjes.

Er zijn veel maten mogelijk. Van Engelen Bedden levert bij de massief houten ledikanten ook diverse lattenbodems.

Het inbouw hooglaagbed is ook in de massief houten bedden te plaatsen. Zo heeft u de uitstraling van een normaal bed gecombineerd met de techniek van een verpleegbed. Deze voldoen aan alle medische normen. Ook 2-persoons hooglaagbedden zijn mogelijk.

Uiteraard kunnen we de hooglaagbedden inbouw ook in uw bestaande ledikant plaatsen. 


Lees verder

Toe aan een nieuw ledikant? Ga voor massief hout!

Geplaats door Geurt van Engelen op 30 november 2017 12:11

Massief houten bed beuken
Massief houten bed

Lees verder

Een metalen bed, iets voor u?

Geplaats door Geurt van Engelen op 30 november 2017 11:52 , in Slaapcomfort

Van Engelen Bedden levert zeer regelmatig metalen bedden. We hebben dan ook een uitgebreide collectie. In veel verschillende vormen, al dan niet voorzien van een voeteneind. 

Met een strak vormgegeven metalen bed creëert u een open en moderne sfeer op de slaapkamer. 

Een aantal modellen zijn uitgevoerd met sierlijke bogen waardoor juist de romantische uitstraling bereikt wordt.

De metalen bedden zijn in verschillende kleuren leverbaar. Ze worden voorzien van een aantal metalen dwarsbalken ter ondersteuning van de lattenbodems.

Al onze metalen bedden zijn ook in 210 cm en 220 cm leverbaar.

De metalen bedden zijn zeer scherp geprijsd en inclusief levering en montage!

Metalen bed

Lees verder

Massief eiken ledikant, natuurlijke uitstraling!

Geplaats door Geurt van Engelen op 20 juli 2017 09:02 , in Houten bed

Onlangs hebben we onder andere weer een compleet ledikant afgeleverd in massief eikenhout uit de massief houten beddenserie 600.

Dit ledikant bestaat uit massief eikenhout met planken uit 1 stuk! Dit geeft het bed een natuurlijke en robuuste uitstraling. Ook de 2 meegeleverde nachtkastjes zijn gemaakt van massief eikenhout. De massief houten nachtkastjes zijn voorzien van 2 laden. 

Het ledikant is voorzien van een verticale dwarsbalk waarop 2 elektrische lattenbodems rusten. De hoogte van de lattenbodems in het ledikant kan 5-voudig versteld worden. Zo bepaalt u zelf hoe hoog het matras boven het ledikant uitkomt.

Het bed is voorzien van 2 stevige matrassen Visco Classic. Deze matrassen zijn uitgevoerd met een stevige binnenvering die aan beide zijden is afgedekt met een toplaag traagschuim. Dit geeft het lichaam de juiste ondersteuning waar nodig, en biedt een aangenaam slaapcomfort.

Van Engelen Bedden levert massief houten bedden tegen een scherpe prijs, inclusief bezorging en montage! Het bed is dus slaapklaar!

Lees verder