Gestoffeerde bedden: een lust voor het oog!

Geplaats door op 09 mei 2014 10:50 , in Slaapcomfort

Toe aan iets nieuws in uw slaapkamer? Trouw- of verhuisplannen?

Van Engelen Bedden biedt u een prachtige collectie gestoffeerde bedden voor een zeer scherpe prijs. Deze gestoffeerde bedden zijn uit te voeren in stof of kunstleer, in diverse kleuren. De hoofdpanelen zijn in diverse variaties leverbaar: van klassiek tot strak en modern. Een fijne eigenschap van een gestoffeerd bed is dat deze erg eenvoudig te onderhouden is. Leverbaar in diverse breedte- en lengtematen: breedtematen 140, 160, 180 en 200 cm., lengtematen 200, 210, en 220 cm. 

U kunt zelf bepalen welke bodems en matrassen u wilt plaatsen in het gestoffeerde bed. Zo kunt u ook uw huidige bodems en matrassen behouden en deze in een nieuw gestoffeerd bed laten plaatsen. De bedden zijn voorzien van in hoogte instelbare bedbodem dragers, verstelbaar in 4 standen. 

Daarnaast biedt van Engelen Bedden u de keuze uit een aantal mooie boxsprings. Geheel compleet met 2 boxsprings, diverse hoofdpanelen, 2 matrassen en een luxe topper. Uit te voeren in diverse kleuren waarbij de boxsprings en de matrassen in dezelfde kleur worden gestoffeerd. Zeer comfortabel en een lust voor het oog!

Door deze fraaie gestoffeerde bedden krijgt uw slaapkamer direct een nieuwe look.

Deel dit artikel: