Een hooglaagbed nodig, wat nu?

Geplaats door op 26 juni 2014 10:36 , in Slaapcomfort

De gevolgen van het langer thuis blijven wonen worden steeds meer zichtbaar. Dagelijks zijn er nieuwsberichten dat zorginstellingen worden gesloten en de zorg voor onze ouderen op de schouders van mantelzorgers komt te liggen.

Hierbij worden zowel hulpbehoevende ouderen maar ook kinderen en andere familieleden voor vragen geplaatst waar men nog niet eerder over na hoefde te denken.

Hoe gaan we dit aanpakken? Wat is er nodig? En waar vinden we dat? Vragen over zorgproducten die eerder gefaciliteerd werden door instellingen en die nu zelf aangeschaft moeten worden.

Een goed voorbeeld hiervan is een hooglaagbed. Immers indien er zorg aan bed gedaan moet worden is een hooglaagbed verplicht van de arbowet.

Men gaat op zoek naar hooglaagbedden en treft op internet vele soorten en uitvoeringen aan. Echter… veelal “ziekenhuisachtige” bedden met bedhekken en andere verpleegachtig uitziende toebehoren.

Wat nu? Gaat praktisch vóór een mooie uitstraling? De vertrouwde ombouw weghalen en een verpleegbed plaatsen? Het is nu eenmaal nodig dus er hoeft niet gelet te worden op hoe iets “overkomt” in de slaapkamer?

Dit hoeft niet!!

Inbouw hooglaagbed, onzichtbaar en praktisch!

Van Engelen Bedden biedt u een unieke oplossing: het Inbouw hooglaagbed!

Deze kunt u in veel gevallen in het bestaande ledikant/ombouw plaatsen. Het Inbouw hooglaagbed voldoet aan alle medische- en arbo-eisen. Zo houdt de gebruik(st)er toch het vertrouwde gevoel van zijn of haar slaapkamer meubelement en kan hij of zij toch de zorg krijgen die nodig is.

Daarnaast is het Inbouw hooglaagbed te monteren aan 1 van onze klassieke ledikanten. Het gehele ledikant gaat mee omhoog zodat het bed ook verrijdbaar wordt. Dit is uiteraard ook ideaal voor partners waarbij de ene partner zorg nodig heeft.

Wij komen vrijblijvend bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken!

Deel dit artikel met uw omgeving: