Massief eiken ledikant, natuurlijke uitstraling!

Geplaats door Geurt van Engelen op 20 juli 2017 09:02 , in Houten bed

Onlangs hebben we onder andere weer een compleet ledikant afgeleverd in massief eikenhout uit de massief houten beddenserie 600.

Dit ledikant bestaat uit massief eikenhout met planken uit 1 stuk! Dit geeft het bed een natuurlijke en robuuste uitstraling. Ook de 2 meegeleverde nachtkastjes zijn gemaakt van massief eikenhout. De massief houten nachtkastjes zijn voorzien van 2 laden. 

Het ledikant is voorzien van een verticale dwarsbalk waarop 2 elektrische lattenbodems rusten. De hoogte van de lattenbodems in het ledikant kan 5-voudig versteld worden. Zo bepaalt u zelf hoe hoog het matras boven het ledikant uitkomt.

Het bed is voorzien van 2 stevige matrassen Visco Classic. Deze matrassen zijn uitgevoerd met een stevige binnenvering die aan beide zijden is afgedekt met een toplaag traagschuim. Dit geeft het lichaam de juiste ondersteuning waar nodig, en biedt een aangenaam slaapcomfort.

Van Engelen Bedden levert massief houten bedden tegen een scherpe prijs, inclusief bezorging en montage! Het bed is dus slaapklaar!

Foto klant 1
Foto klant 2

Ook interesse in een massief beuken- of eikenhouten bed? Bekijk hier de collectie!