Nieuw! Massief houten bedden met planken uit 1 stuk!

Geplaats door Geurt van Engelen op 26 april 2017 09:41 , in Houten bed

Van Engelen Bedden heeft aan de collectie massieve houten ledikanten een serie toegevoegd waarbij de houten bedomranding uit massieve planken uit 1 stuk bestaan.

Deze massief houten bedden zijn zowel in massief eikenhout als massief beukenhout leverbaar in totaal 5 kleuren. De massief houten bedden worden ondersteund door robuuste en stevige massief houten poten.

Natuurlijke look massief houten bed

Door het gebruik van deze natuurlijke materialen, in combinatie met een massief houten hoofdbord krijgt de slaapkamer een natuurlijke uitstraling! U kunt er voor kiezen om uw huidige bedbodem in het nieuwe massief houten bed te plaatsen. Van Engelen Bedden biedt u ook stevige en zeer scherp geprijsde lattenbodems. En om het helemaal af te maken hebben wij diverse soorten comfortabele matrassen.

Eiken bed 603

Massief houten bedden in verschillende kleuren

De massief houten ledikanten zijn in diverse kleuren leverbaar: In natuurlijk of wit gelakt massief beukenhout, in natuurlijk geƶlied massief eikenhout, en in massief blank of grijs eiken.

Voor meer informatie, kleuren en prijzen van de massief houten ledikanten met planken uit 1 stuk verwijzen we graag naar de 600-serie op de pagina met massief houten ledikanten

Deel dit artikel met uw omgeving: