2-persoons hooglaagbed in bestaand ledikant

Geplaats door Geurt van Engelen op 02 maart 2017 09:07 , in Slaapcomfort

Op dinsdag kregen wij een telefoontje van een bezorgde zoon. Zijn moeder was kort daarvoor opgenomen in een verpleeghuis. Een ingrijpende verandering voor iemand die altijd zelfstandig heeft gewoond. Zoveel mogelijk vertrouwde spullen werden meegenomen. Moeder was gewend om in een tweepersoonsbed te slapen en daarom werd besloten om een nieuw tweepersoonsledikant van 140 x 200 cm te plaatsen met 2 verstelbare lattenbodems en 1 groot nieuw matras.

Na een paar dagen kwam het verzoek van het verpleegkundige personeel dat een hooglaagbed voor mevrouw toch dringend nodig was.

Ledikant hoeft niet weg

Echter stond het nieuwe tweepersoonsledikant er nog geen week en het zou erg zonde zijn om deze weer weg te moeten doen. Wat nu?

De zoon speurde op internet naar een tweepersoons hooglaagbed wat te plaatsen is in het tweepersoonsledikant en kwam bij van Engelen Bedden uit!

Na het telefoontje werd er door ons snel geschakeld. Diezelfde week op vrijdagmiddag hebben we het tweepersoons hooglaagbed geleverd en gemonteerd in het bestaande ledikant. Het bestaande matras kon hierdoor ook gebruikt blijven worden.

Vanaf nu kan er zonder problemen op bed zorg worden verleend. Het hoofd- en voeteneind is ook elektrisch verstelbaar evenals uiteraard het hooglaagsysteem.

2-persoons hooglaagbed


Meer informatie over het hooglaagsysteem wat in een bestaand ledikant ingebouwd kan worden.


Deel dit bericht met iemand: