Nieuwe collectie lattenbodems én comfortlift!

Geplaats door Geurt van Engelen op 18 november 2016 09:31 , in Slaapcomfort

Van Engelen Bedden heeft een nieuwe collectie, zeer scherp geprijsde, lattenbodems en schotelbodems. Graag willen we een specifieke bodem uitlichten: 

De comfortlift:

BB-Comfortlift

Ideale uitvinding voor de thuiszorg

Doordat er steeds meer mensen langer thuis blijven wonen is de behoefte naar comfortabel en praktisch slapen toegenomen. Immers, ging u vroeger naar het verzorgingshuis dan was het bijna vanzelfsprekend dat u dan de beschikking kreeg over een hooglaagbed. Deze behoefte verplaatst zich nu naar de thuissituatie.

Echter blijven de meeste hooglaagbedden "verpleegachtig" aandoen. In het ergste geval kunt u niet meer in uw vertrouwde slaapkamer vernachten maar wordt er een verpleegbed in de woonkamer geplaatst. Of uw huidige ledikant moet plaats maken voor een verpleegbed.

Dit is niet meer nodig!

Van Engelen Bedden heeft de ideale oplossing met de comfortlift. Deze wordt geplaatst in uw eigen ledikant en is van alle gemakken voorzien. Geheel elektrisch verstelbaar, zowel het hoofd- als het voeteneind, maar dus ook in hoogte verstelbaar. 

Dit vergemakkelijkt de eventuele zorg aan bed, maar biedt u ook andere voordelen zoals het gemakkelijk in- en uitstappen en het opmaken van het bed.

Van Engelen Bedden biedt u dit hooglaagsysteem zeer scherp aan, inclusief levering en montage aan huis!

Wilt u meer weten of dit bed bestellen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Deel dit artikel: